Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Brabants fonds voor vrijetijdssector opengesteld

Tilburg – Ondernemers met innovatieve, kwalitatief onderscheidende plannen voor de Brabantse vrijetijdssector kunnen vanaf 18 september 2017 een lening aanvragen voor hun plan bij het Leisure Ontwikkel Fonds Brabant (LOF).

Een investeringscomité neemt de ingediende projectvoorstellen in behandeling. Zij komen één keer per kwartaal bijeen. Men dient het plan zes weken voorafgaand in te dienen. De datums worden bekendgemaakt op www.stimulus.nl/lofbrabant. U kunt hier nadere informatie vinden.

Voor de ontwikkeling van de Brabantse vrijetijdssector is het belangrijk dat er nieuw en onderscheidend aanbod wordt ontwikkeld. De kernthema’s voor Leisure in Brabant groeperen zich in een drieluik: Brabantse Meesters & Erfgoed, Design & Innovatie en Attractieparken & Evenementen. De partners hebben de ambitie uitgesproken om voor een periode van 10 jaar € 10 miljoen te investeren. Midpoint Brabant, Metropoolregio Eindhoven, Regio Noordoost-Brabant, Regio West-Brabant, de Efteling en Libéma dragen financieel bij aan het LOF.

Omroep Tilburg