Ballonvaarder Daan zoekt 12 vrouwen voor romantische avond in de lucht

Daan naast de mand voor 12 personen. (foto: Omroep Brabant).

De 51-jarige Daan van Loosbroek uit Tilburg zoekt al maanden naar een lieve en leuke vrouw. Maar wel eentje die snapt hoe het is om als piloot en ondernemer een druk leven te leiden. Het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw bracht hem op een idee. “Ik nodig 12 vrouwen uit om in september of oktober gratis mee te varen in mijn heteluchtballon.”

Op letterlijk hoog niveau hoopt Daan daar zijn ware liefde te vinden. Het liefst een vrouw uit Brabant, want die zijn volgens hem ‘supergezellig’. Daan is een echte babbelkous en zit niet graag stil. Als mede-eigenaar van Sky Ballonvaarten in Tilburg is er altijd wel werk te doen. Op de grond of in de lucht.

“Ik leid een avontuurlijk bestaan. Vaak laat thuis of zelfs dagen onderweg. Het is een bestaan als een soort entertainer, dus als partner moet je daar goed tegen kunnen. Of de vrouw moet een zelfde soort leven leiden”, vertelt Daan aan Omroep Brabant.

‘Het zou fijn zijn als ze zo ongeveer in het zelfde schuitje zit.”

Misschien is de ideale match voor Daan een vrouw die zelf ballonvaarster is, maar die kans acht hij heel klein. “Die zijn in Nederland heel schaars, maar het zou fijn zijn als ze zo ongeveer in het zelfde schuitje zit”, lacht Daan.

Daan van Loosbroek hoopt op 12 vrouwen in zijn mandje. (foto: Omroep Brabant).

rouwen die een avontuur met Daan wel zien zitten kunnen hem mailen op daan@skyballonvaarten.nl waarna hij een datum in september of oktober gaat prikken om samen op te stijgen. “Eerst doen we een gezellig drankje hier op het terras aan de Gilzerbaan en dan gaan we varen. Binnen een uurtje hoop ik dat de vonk wederzijds overslaat.”

“Ik ben nu 51 en het wordt tijd om te gaan settelen.”

Met ondergaande zon aan de horizon en wat champagne moet het daar hoog in lucht een romantische boel worden. “Het wordt hoe dan ook een leuke avond voor alle 13 in de mand. En hopelijk slaat een van hen een echte piloot aan de haak”, lacht Daan.

Het idee van Daan is zeker geen proefballonnetje. “Ik ben nu 51 en het wordt tijd om te gaan settelen. Liefst met een soulmate die mij snapt en – met de koude wintermaanden voor de deur – misschien zelfs hier bij mij op de boerderij komt wonen.”

Omroep Brabant