Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Albert Heijn XL gestript en onherkenbaar

Tilburg – Donderdag 16 november sloot Albert Heijn XL aan de Jan Heijnsstraat om 17:00 uur haar deuren vanwege een grootschalige verbouwing. De supermarkt wordt groter en wordt compleet vernieuwd. Het pand is inmiddels volledig gestript en totaal niet meer herkenbaar, de voorbereidingen zijn in volle gang. De verwachting is dat het publiek vanaf woensdag 6 december aanstaande weer in de totaal vernieuwde supermarkt kan winkelen. Tot die tijd is de Albert Heijn XL gesloten.

Toch waren er afgelopen weekend nog enkele klanten ‘aangenaam’ verrast toen ze voor een gesloten deur stonden. Men kon er wel om lachen, en de reactie was dan ook “ik dacht even boodschappen halen en dat wordt even wennen de aankomende weken.” Tegelijkertijd was men enorm benieuwd hoe het eruit komt te zien, en zal dan ook als eerste aan de deur staan bij de heropening.

De andere winkels in de Jan Heijnsstraat zijn nog wel open en bereikbaar, zoals de BENU apotheek Jan Heijns. Parkeerruimte is beperkt beschikbaar, ongeveer de helft van het parkeerterrein is afgezet en dient als bouwterrein. Het staat vol met units voor de uitvoerende bouwbedrijven.

foto’s 2017© Angelique Cornelissen

Omroep Tilburg