Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Stage Cultuurredactie [Februari 2021]

De cultuurredactie van Omroep Tilburg houdt zich bezig met het schrijven van artikelen voor de website, het produceren van reportages voor het tv-programma ‘CulTuur’ (die natuurlijk ook online te zien zijn) en het bijhouden van de redactieplanning.

Als stagiair Cultuurredactie maak je volwaardig deel uit van de redactie en houd je je dus bezig met de inkomende persberichten, het schrijven van artikelen, het bijhouden van de agenda en het mede-produceren van videocontent. Je krijgt daarbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Studeer je hbo-journalistiek, hbo-communicatie of een andere hbo-opleiding die aansluit bij deze taken en vind je het leuk om je journalistieke vaardigheden uit te diepen en je te specialiseren in tv, radio en online media? Stuur dan je motivatie + cv naar stage@omroeptilburg.nl

Over Omroep Tilburg
Omroep Tilburg is de lokale publieke omroep voor de gemeente Tilburg, maar is ook actief in de regio. Met zo’n 50 vrijwilligers (van beginnend tot professioneel) zorgen we week in, week uit voor interessante programma’s voor de inwoners van ons verzorgingsgebied. Dat doen we niet alleen op traditionele kanalen als radio en tv, maar vooral online. Ondanks dat we werken met beperkte middelen, vinden we kwaliteit erg belangrijk. We zijn daarom ook nadrukkelijk geen hobbyclub, maar een mediaplatform waar mensen zich willen ontwikkelen. Professionele ervaring is daarom niet belangrijk, maar een professionele houding wel. Zie je het zitten om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan horen we het graag van je! Heb je vragen, dan mag je ons altijd een berichtje sturen of gewoon even gezellig bellen.