Stage A/V [Vanaf april 2021]

Doe je een mbo- of hbo-opleiding in de richting van beeld en geluid, dan ben je bij Omroep Tilburg van harte welkom. Meestal kom je terecht bij de productie van het Omroep Tilburg Streekjournaal, waar je leert om alles uit de kast te halen als het gaat om camerawerk en editing. Je werkt elke dag met een deadline, dus snel en efficiënt kunnen werken is iets dat je zeker mag vermelden als je in de toekomst gaat solliciteren voor een baan in het werkveld.

Denk je dat je de uitdaging aan kunt en wil je ervaring op doen op een werkplek waar je veel leert en verantwoordelijkheid krijgt? Stuur dan je motivatie + cv naar stage@omroeptilburg.nl

Over Omroep Tilburg
Omroep Tilburg is de lokale publieke omroep voor de gemeente Tilburg, maar is ook actief in de regio. Met zo’n 50 vrijwilligers (van beginnend tot professioneel) zorgen we week in, week uit voor interessante programma’s voor de inwoners van ons verzorgingsgebied. Dat doen we niet alleen op traditionele kanalen als radio en tv, maar vooral online. Ondanks dat we werken met beperkte middelen, vinden we kwaliteit erg belangrijk. We zijn daarom ook nadrukkelijk geen hobbyclub, maar een mediaplatform waar mensen zich willen ontwikkelen. Professionele ervaring is daarom niet belangrijk, maar een professionele houding wel. Zie je het zitten om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan horen we het graag van je! Heb je vragen, dan mag je ons altijd een berichtje sturen of gewoon even gezellig bellen.