Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Sean Webster schittert in de Acoustic version bij Heyhoef-Coolvibes

Heyhoef-Coolvibes is zeer verheugd dat Sean Webster het optreden december 2017 in de Reeshof niet vergeten is en dat hij daarom graag als soloartiest nog eens een keer terug wil komen.

TILBURG – De Engelse bluesartiest Sean Webster verzorgde volgens Heyhoef-Backstage in december 2017 een memorabel optreden in de Reeshof en liet toen een grote indruk achter op het publiek. Zijn versie van ‘I’d rather go Blind’ zou met name in hebben geslagen en diepe emotionele sporen achter hebben gelaten bij het publiek. Sinds die tijd lijkt het als een speer te gaan met Sean. Hij bracht intussen zijn vijfde album ‘Three Nights Live’ uit. Tevens werd hij gecontracteerd door Johan Derksen om mee te doen in de ‘The sound of Blues & Americana’. Op zondag 11 oktober is hij weer te bewonderen bij H-B.

Hij verscheen een paar keer op de nationale tv in Voetbal Insight van Veronica. Heyhoef-Coolvibes is ook zeer verheugd dat Sean Webster het optreden in december 2017 in de Reeshof niet vergeten is en daarom graag als soloartiest nog eens een keer terug wil komen. H-B verwacht dat zijn gedragen nummers nog eens extra diep binnen gaan komen in hun typische huiskamersfeer, en verwacht dus weer een opmerkelijk concert. Het concert is wegens de beperkte toegang reeds uitverkocht. Maar u kunt het nog wel volgen via de livestream. Sean is hierin te bekijken via de site van H-B.

Sean Webster is een formidabele gitarist, een goede zanger en met zijn uitstekende bandleden heeft hij met ‘Three Nights Live’ een zeer sterk album het licht laten zien. – bluesmagazine.nl

Kees-Luc Simons