Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

ROCKkoor gaat van start in Tilburg en zoekt leden

Tilburg – Hét ROCKkoor is een popkoor met een repertoire dat bestaat uit oude én nieuwe rockhits van bands zoals Kensington, Queen en Nirvana.

Hou je van het zingen van rockhits? Lijkt het je leuk om met een groep nummers in te studeren en toe te werken naar eigen optredens?

Op dinsdag 22 mei 2018 gaat ROCKkoor Tilburg van start olv dirigent Chiel de Cock in de zaal van ‘De Loft’. Er is plek voor zowel mannen als vrouwen in de leeftijdscategorie van 12 tot 65+. Zangervaring is niet per se nodig, zolang je maar plezier in zingen hebt.

Het doel van het ROCKkoor is om als groep te repeteren waarbij de dirigent je beter leert zingen en performen. Het beste uit jezelf én de groep halen is de hoofdmoot.

Een heel nieuw koor gaat eerst voldoende en kwalitatief goed repertoire opbouwen, om vervolgens toe te werken naar kleine en grote optredens met als einddoel een spetterende show neerzetten.

Je kunt je aanmelden voor twee gratis proeflessen om te ervaren wat je ervan vindt. Op de site kun je in de gaten houden wanneer deze starten. Meer informatie kun je vinden op www.rockkoor.nl

Omroep Tilburg