Reeshof Muzenconcerten met topacts Belle Perez en Wipneus & Pim

Deze zomer is het alweer de 4e editie van de Reeshof Muzenconcerten in het Reeshofpark. Met deze keer als kers op de taart twee topacts. Namelijk de Belgische zangeres Belle Perez en de vermaarde dj’s Wipneus & Pim.

De formule is naast het optreden van de gebruikelijke coverbands nu voor het eerst uitgebreid met een muzikale opwarmer. Die begint dan telkens om 18.00 uur. “Vanaf 18.00 uur kunnen de mensen al komen eten. Maar dan kunnen de kinderen zich ook vermaken met allerlei gratis vormen van vertier. Dit jaar zetten we dus een opwarmer neer. Muzikaal toch wel mooi en divers. Om er ook voor te zorgen dat mensen die geen kinderen meenemen al eerder komen”. Dit zegt lid van het bestuur Hans Sweep.

Zoals gebruikelijk is de entree gratis en zijn de kosten laag te noemen. Dit dus dankzij de medewerking van zo’n 35 vrijwilligers. Op het terrein zelf zijn zo’n zes foodstands aanwezig, variërend van Surinaams tot de traditioneel Hollands. Terwijl de muziek al met al van 18.00 uur tot 22.00 uur duurt.

Vorig jaar trokken de concerten samen toch zo’n 15.000 gasten in vier avonden. Dit jaar zijn de vier avonden op dinsdag 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus. Meer informatie vind je dan ook op de Facebookpagina van Reeshof Muzenconcerten.

Programma:

23/7 Kevin & Lindsay – Still Blue

30/7 XammeRamme – Wipneus & Pim

06/8 Zangeres Farah – Van Eigen Bodem

13/8 Arrival Acoustic – Belle Perez – De Bounties

Kees-Luc Simons