Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Marcelle Hendrickx opent eerste CulTuur-BSO Monopole

Tilburg – Op dinsdag 27 februari wordt Monopole, de eerste CulTuur-BSO (buitenschoolse opvang), officieel geopend door wethouder Marcelle Hendrickx. Monopole is een Kinderstad Special, waar cultuur in de breedste zin van het woord centraal staat. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de soul van Monopole te ontdekken.

CulTuur BSO Monopole is gelegen aan de Langestraat 13, in een voormalig wijnpakhuis. De locatie ademt cultuur en is ingericht met een theaterruimte, professionele danszaal, keuken, een filmruimte, muziekruimte en atelier. De CulTuur-BSO werkt niet met dans- of muziekworkshops, maar zet plezier en ontdekken op de eerste plaats. De activiteiten ontstaan er spontaan. Het eindresultaat is niet belangrijk, hoe alles tot stand komt wél.

CulTuur BSO Monopole wordt op dinsdag 27 februari officieel geopend. Vanaf 15.30 uur zijn ouders en geïnteresseerden welkom om de bijzondere locatie te bekijken en de unieke aanpak van de BSO te ervaren. Om 16.00 uur verricht wethouder Marcelle Hendrickx (onderwijs, jeugd, cultuur) de officiële openingshandeling. Belangstellenden kunnen tot 18.00 uur op zoek naar de soul van Monopole.

In de loop van 2018 wordt de tweede CulTuur-BSO van Tilburg geopend in de Reeshof.

Omroep Tilburg