Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Internationale show ‘Tap Factory’ te zien in Tilburg

Tilburg – Ritmes, stoere dansers, stomende percussie en onwijs voetenwerk. Dit showspektakel is slechts op acht plaatsen in Nederland te zien.

Op 8 april staat Schouwburg Tilburg in de steigers. De theaterzaal wordt speciaal omgebouwd tot een fabrieksvloer voor de internationale hitshow ‘Tap Factory’. 

Geïnspireerd door de film ‘Modern Times’, met Charlie Chaplin in de hoofdrol, wil choreograaf Vincent Pausanias een show neerzetten die magie en ritme op het hoogst technische niveau laat zien.

Zo wordt ‘Tap Factory’ uitgevoerd door ’s werelds beste tapdansers en internationale muzikanten. Dit resulteert in een avond vol spanning, energieke dans, explosieve percussie en bizarre acrobatiek.

Muziek en comedy zijn talen die iedereen spreekt. Vier jaar touren zij al de hele wereld over en treden op voor een gevarieerd publiek van 4 tot 90 jaar oud. In de show zitten variërende scènes die vol energie zitten, en poëtische scènes die begeleid worden op wereldse instrumenten. Dit zorgt voor verschillende hoogtepunten in de show.

‘Tap Factory’ begint zondag 8 april om 19.30 uur in Schouwburg Tilburg. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.theaterstilburg.nl.

Omroep Tilburg