Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Hippe Gasten en Ardie Gijsbers samen voor KiKa

Tilburg – Hippe Gasten speelt zondagmiddag 22 april de theatershow ‘Anders’ in Tilburg. Hiermee ondersteunen ze het doel van de Tilburgse Ardie Gijsbers voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Ardie had afgelopen december de knoop doorgehakt om voor haar nichtje van 7 jaar, die kanker heeft, de marathon van New York te lopen en hiermee geld op te halen voor KiKa. Tevens haar derde en laatste marathon.

Een marathon lopen is natuurlijk een topprestatie, maar Ardie wil hierin nog veel meer betekenen. In plaats van alleen maar geld in te zamelen, is haar doel ook om daarbij leuke activiteiten organiseren waarbij kinderen centraal staan. Na contact te hebben gelegd met Hippe Gasten besloten ze ervoor te gaan.

Hippe gasten is een rockband die vooral muziek en theaterprogramma’s maakt voor kinderen. “Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa”, zoals ze zelf zeggen.

In dit popconcert in een theaterjasje begint Hippe Gasten klein en intiem om vervolgens groots uit te pakken. De bonte en leuke personages uit de liedjes zorgen voor een frisse en andere kijk op dingen die spelen in het leven van kinderen…

Tickets voor de theatershow zijn te bestellen op: kaartenvoorkika@hippegasten.nl   Steun hiermee het onderzoek naar kinderkanker.

Klasse Theater Tilburg, Carré 16 | 13:30 tot 14:30 uur

fotocredit Hippe Gasten: Maaike van Esch

Omroep Tilburg