Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Het nieuwe jaar met een muzikaal-poëtische voorstelling

Op zondagmorgen 5 februari start Podium 111 het nieuwe jaar met een muzikaal-poëtische voorstelling. Sandra Coelers, zangeres-gitarist-liedschrijfster, en Herman Coenen, dichter-verteller-concertinaspeler, brengen een lofzang op een wonderschoon oord.

Met hun programma “Ameiralinho” brengen zij een ode aan hetgeen de aarde ons schenkt: een geneeskrachtig medicijn tegen alles wat in onze tijd hoop en levenswil probeert aan te tasten.

Sandra heeft al een keer opgetreden bij Podium 111, samen met trombonist-accordeonist Hans Sparla. Podiumervaring heeft zij in binnen- en buitenland opgedaan, veelal met Zuid-Amerikaans en Portugees repertoire. Met haar eigen groep “Flor de Amor” toert zij in Nederland en omstreken rond. Ze bracht meerdere CD’s uit, en een nieuwe gaat dit voorjaar verschijnen.
Meer informatie vind je via www.sandracoelers.nl en www.flordeamor.nl.

De gedichten van Herman verschenen in literaire bladen als Tirade, De Revisor, Poëziekrant, Brabant Cultureel. Herman heeft meerdere poëziebundels op zijn naam staan. Afgelopen herfst kwam zijn ‘Tegen de keer’ uit bij uitgeverij Liverse in Dordrecht. En met pianist Jeroen van Vliet maakte hij een CD onder dezelfde titel, lovend besproken in de radioprogramma’s Passaggio en Podium op zaterdag (Radio 4). Verder verzorgt hij een poëziecolumn bij Omroep Tilburg Radio in Streekgebonden. Zijn blog is: www.hermancoenen.wordpress.com.

Omroep Tilburg