Eerste editie Tilburgs Film Festival in mei 2018

Tilburg – Filmmakers opgelet! Het Tilburgs Film Festival is een nieuw filmfestival, met een focus op korte films van makers uit Tilburg en omgeving. Zowel fictiefilms, documentaires, animatiefilms als experimentele films zullen vertoond gaan worden.

Het festival onderscheidt zich van andere festivals, door zich te richten op Tilburgse en Brabantse makers van korte films.

Het festival is een initiatief van filmmakers uit Tilburg en omgeving, die het festival hebben opgezet om zowel eigen werk als dat van andere makers uit de regio Tilburg te vertonen. De eerste editie van het festival zal plaatsvinden op zaterdag 26 mei in filmtheater Cinecitta in Tilburg.

Filmmakers uit Tilburg en omgeving vanaf nu kun je je korte film inzenden voor het Tilburgs Film Festival! De deadline is maandag 5 februari aanstaande.

Doel van het Tilburgs Filmfestival is onder andere het creëren van een nieuw podium voor filmmakers, de korte film – in al haar vormen – onder de aandacht te brengen, en de filmcultuur in Tilburg en de provincie Noord-Brabant te bevorderen.

Meer informatie kunt u vinden op Tilburgs Film Festival en www.filmfreeway.com en www.facebook.com/tilburgsfilmfestival

Omroep Tilburg