Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Een boek ruilen voor een brood of andersom?

Tilburg – Kunstenaarscollectief Tilburg CowBoys presenteert Bakkerij Maslow – Boek of Brood. Een boek ruilen voor een brood of andersom? Bij Bakkerij Maslow kan het deze maand op drie zaterdagen.

Tilburg CowBoys wil met hun nieuwste project Bakkerij Maslow mensen de mogelijkheid bieden hun boeken in te ruilen voor een brood, of een brood in te leveren en met een boek naar huis te gaan, net waar behoefte aan is.

Ruilen bij Bakkerij Maslow gaat op basis van eerlijkheid. Een doktersromannetje kan geruild worden voor een krentenbol, maar voor een grof volkoren krijg je toch al snel het nieuwste boek van Martijn Neggers.

Iedere ruiler wordt gefotografeerd met het boek en het brood, zonder dat duidelijk wordt wat hij of zij heeft gebracht of mee naar huis neemt. Aan de kijker om het oordeel te vellen: is dit een hongerige kunstenaar die zijn kunstboek verruilt voor een volkoren brood? Of iemand die op een goedkope manier een prachtig boek wil bemachtigen?

Zaterdag 14, 21 en 28 april 2018. Locatie: de markt op het Koningsplein. Tilburg CowBoys staat van 11:30 tot 16:00u met de Bakkerij Maslow-bakfiets bij de ingang van de bibliotheek.

Omroep Tilburg