Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Droom jonge artiesten van jeugdcircus Pinilotta komt uit

Tilburg – Kinderen van het Tilburgs jeugdcircus Pinilotta treden op bij het Winter Wonder Circus in Tilburg. Voor de kleine artiesten is dit een droom die uitkomt.

Circusdirecteur Kevin van Geet van Winter Wonder Circus benaderde hen nadat ze de publieksprijs wonnen bij Circus Got Talent. Het is heel bijzonder dat zulke jonge artiesten mogen performen. De leeftijd varieert van 9 tot 17 jaar.

Drijvende krachten achter deze groep kinderen/Circus Pinilotta, zijn professionele circusartiesten Andre Vylehzhanin en Iola Töning. Zij hebben jarenlange internationale circuservaring. Zo heeft Andre vele jaren met het Russisch Staatscircus gereisd.

“Een circusgezegde is: Eenmaal een paar schoenen versleten in de circuspiste, dan wil je nooit meer iets anders. Dat geldt voor ons ook. Het circus zit in ons hart, dat gaat nooit meer weg. Voor ons is er niks mooiers dan die liefde en passie doorgeven aan iedereen, maar vooral aan de jeugd”, aldus Iola.

De Charivari act is te zien: zaterdag 27 januari om 15:00 uur en 19:00 uur en zondag 4 februari om 15:00 uur in het Winter Wonder Circus.

Omroep Tilburg