Draaimolen Festival viert dit jaar 5-jarig jubileum

Tilburg – Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017 werd gedacht dat die editie dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets blijkt minder waar! De invulling van de laatste stage is bekend, de line-up is helemaal compleet.

Onder anderen Nina Kraviz, Dixon, Ben UFO, Oscar Mulero, LSD (live), Motor City Drum Ensemble, Larry Heard (live) en Karenn (live) zullen de top van de elektronische muziekscene komen vertegenwoordigen.

Eefje de Visser zal op een intieme stage bij het water haar zangkunsten laten samenkomen met betoverende synthesizers. Tel daar nog twee stage hostings door Job Jobse en een stage gehost door de uit Wales afkomstige non-profit organisatie Freerotation bij.

Draaimolen Festival 2018 zal dit jaar voor de allerlaatste keer plaatsvinden op het geliefde ‘Charlotte Oord’. Dit betekent dat de bezoekers ook dit jaar weer op muzikaal avontuur kunnen in dit prachtige stukje Tilburgse natuur.

De organisatie viert dit jaar een 5-jarig jubileum en dat laten ze niet ongemerkt aan hun fans voorbijgaan. Een uitverkocht verjaardagsfeest met een showcase van Nous’klaer in april en een extra speciale (nog bekend te maken) line-up voor het gratis festival Holy Pink in juli zijn al een traktatie voor de echte liefhebber. Draaimolen Festival wordt de kers op de taart waarmee het festivalseizoen wordt afgesloten.

Meer informatie is te vinden op www.draaimolen.nu

fotocredits: Draaimolen festival

Omroep Tilburg