Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Deadpool Night in Imax Theater bij Pathé Tilburg

Marvelfans, opgelet! Op woensdag 16 mei pakt Pathé Tilburg in haar Imax Theater uit met de Deadpool Night. Om de nieuwe film Deadpool 2 te vieren, kunnen liefhebbers van Wade Wilson’s alter ego genieten van een screening van zowel de eerste, als de première van de tweede Deadpool-film.

Deadpool (2016) 21.30u – 23.30u

Gebaseerd op Marvel Comic’s meest onconventionele antiheld. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces, en hierna een huurling.

Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

Deadpool 2 (2018) 0.00u – 02.00u

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden – terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies.

Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken – op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.

Fotocredit: Twentieth Century Fox Film Corporation

Pathé Tilburg | wo 16 mei | 21.30u – 02.00u | Kijk voor meer informatie op www.pathe.nl

Omroep Tilburg