Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Charly Lownoise & Mental Theo Experience als opwarmertje voor de fans

De ‘Final Show’, het afscheid van Charly Lownoise & Mental Theo, in de Ziggo Dome is uitgesteld als gevolg van corona. Om de fans te bedanken voor hun geduld, willen Theo & Charly de tijd tot aan de uitgestelde show in de Ziggo Dome onderbreken met ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’.
Afbeelding: Poppodium 013

TILBURG – Onlangs kondigde premier Mark Rutte een verdere versoepeling van de maatregelen rondom corona aan; zoals geen maximum aantal bezoekers meer dat bij een evenement mag zijn, mits er genoeg plaatsen zijn om te zitten. Het bekende DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo staat daarom nu al te popelen om zo snel mogelijk weer live op te gaan treden.

De ‘Final Show’ in de Ziggo Dome in Amsterdam van zaterdag 18 april is verzet als gevolg van corona. Het gaat hier in het bijzonder om hun afscheid. Om de fans vast op te warmen, willen Theo & Charly de tijd tot aan de verzette show in de Ziggo Dome onderbreken met een nieuw evenement: Charly Lownoise & Mental Theo Experience. Dit zal zijn op vrijdag 10 juli van 20.00 uur tot 00.00 uur in Poppodium 013 in Tilburg.

Het idee is om dan hooguit 100 bezoekers live een persoonlijke en intieme ervaring met de twee happy-hardcore-helden te bieden. Terwijl je als bezoeker het evenement zittend meemaakt.

Kees-Luc Simons