Boo! & Convoi Exceptional treden op bij Cul de Sac

Tilburg – Het Zuid-Afrikaanse Boo! werd in 1997 opgericht. Na een aantal albums en talloze optredens over de hele wereld hield het trio het in 2004 voor gezien. Boo! is terug in een nieuwe setting met Riaan van Rensburg, en uiteraard met oud-member Chris Chameleon.

Het genre Monki Punk heeft plaatsgemaakt voor Guerilla Punk. Het is nog steeds een fysieke en energieke show. Mede door de gedrevenheid en enorme energie van Riaans drumtalent.

De Rotterdamse band ‘Convoi Exceptional’, bestaande uit Job den Dulk, Ruben Spartaco Bolsius, Dick Ronteltap, weten met hun zwetende, dampende, energieke improvisatieklanken en pompende livebeats vurig en soms juist even met een klein moment van bezinning, het publiek te bespelen.

De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld, waaronder Oerol, de Parade, Zwarte Cross, Pinkpop, Wildeburg, Surfana en Into The Woods. Deze mannen weten een kolkende mensenmassa te creëren.

Café Cul de Sac/Korte Heuvel | Donderdag 8 februari, vanaf 19:30 | Convoi Exceptional begint om 21:00 uur en Boo! begint om 22:00 uur | Kaarten zijn hier te verkrijgen tickets of te vinden op de Facebookpagina van Cul de Sac.

Omroep Tilburg