Benefietmiddag Beauty, Brains & Beyond in De Symfonie

Anouk Kamp organiseert voor haar stichting Beauty, Brains & Beyond een benefietmiddag vol muziek in buurthuis De Symfonie. Voor deze gelegenheid wordt er een extra groot podium opgebouwd. Naast de aaneenschakeling van muziek en dans zal er een veiling plaatsvinden waarvan de opbrengst naar de stichting gaat.

Verschillende muzikanten zullen aanwezig zijn. Zo staat het voltallige popkoor Prestige klaar, en ook zangeres Kizzy, die een speciaal lied voor deze gebeurtenis schreef, ontbreekt zeker niet. De items die worden geveild, variëren van een bomvolle tas haarproducten, tot een door scheidsrechter Björn Kuipers gesigneerde voetbal en verschillende kunstwerken.

Met de stichting Beauty, Brains & Beyond maakt Anouk zich sterk voor mensen met een niet-aangeboren hersenafwijking, zoals zijzelf. Zij wil uitdragen dat samen muziek maken met mensen van elke leeftijd, cultuur en alle rangen en standen, mensen verbindt en een positief gevoel geeft. Ook spreekt zij uit ervaring als ze zegt dat muziek helend kan zijn. Bij verdriet en eenzaamheid, maar zeker ook omdat je met muziek je brein kunt trainen.

Wijkcentrum De Symfonie | zo 17 juni | 13.30u

Omroep Tilburg