Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Baden in Liefde op de Heuvel met Hemelvaartsdag

Tilburg – Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, is iedereen welkom om tussen 12.00 en 16.00 uur letterlijk te komen Baden in Liefde op de Heuvel in het centrum van Tilburg.

Op de Heuvel staat een ligbad gevuld met liefdevol gehaakte hartjes. ‘Baden in Liefde’ wil graag iets positiefs doen in de wereld en nodigt iedereen uit om zich eens onder te komen dompelen in liefde. Initiatiefneemster voor het project ‘Baden in Liefde’ is Anneke Kuijken uit Berkel-Enschot.

Zij wil graag liefde en positiviteit verspreiden en van daaruit ontstond begin 2017 het idee voor Baden in Liefde. Ze deelde haar idee via social media en vroeg om hulp bij haar project; ze had 100.000 hartjes en een ligbad nodig. De reacties waren overweldigend, haar oproep werd volop gedeeld en sindsdien stromen de gehaakte hartjes binnen! Van bekenden, maar ook veel van wildvreemden uit binnen- en buitenland.

Dat is ook de kern van het project, het schenken van liefde, onbaatzuchtig en belangeloos. Dóór mensen en vóór mensen. De Tilburgse première is het startpunt voor Anneke. Daarna is het de bedoeling dat ze met haar ligbad rondreist en in binnensteden, op festivals en (bedrijfs-) evenementen staat om mensen te laten baden in liefde.

Wil je Anneke volgen of zelf je steentje bijdragen, kijk dan op www.hartedeeltjes.nl en op Facebook, Instagram & Youtube: @Hartedeeltjes.

Omroep Tilburg