Aanrijding Ringbaan-Zuid met dodelijk slachtoffer

(foto: Politie).

Woensdagnacht 8 september heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Hierbij is een van de twee slachtoffers overleden.

Er zaten twee personen op de scooter toen deze rond 00:15 uur in botsing kwam met de personenauto. In eerste instantie bracht de politie naar buiten dat één van de twee personen op de scooter gewond zou zijn na de aanrijding. Later voegde de politie daaraan toe dat zowel de bestuurder als de passagier van de scooter zwaargewond waren. De bestuurder van de personenauto is aangehouden en de weg werd afgesloten voor onderzoek.

Het zou gaan om een aanrijding op de Winkler Prinsstraat, maar later werd via een bericht op politie.nl dat het gaat om een ongeluk op de kruising tussen de Ringbaan-Zuid en Tatraweg.

Via Twitter is net bekend geworden dat een van de twee slachtoffers, een 32-jarige Tilburger, vannacht is overleden. De politie wenst de nabestaanden veel sterkte toe en laat weten dat het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding nog in volle gang is.

Pieter Soethout